Wij precies waar een perfecte schoolreis aan moet voldoen en we kunnen dit perfect voor u verzorgen. Veiligheid en comfort staan bij ons voorop. Zo treft u altijd een nette en schone touringcar, voorzien van veiligheidsriemen op alle zitplaatsen, airconditioning, toilet, dvd speler en aan het stuur een prettige en zeer ervaren chauffeur die uw kinderen veilig en plezierig naar de gewenste bestemming rijdt.

Wij verzorgen schoolreisjes binnen Nederland, maar ook naar het buitenland. Ook voor schoolkampen of meerdaagse buitenland schoolreizen bent u bij ons aan het juiste adres.

Om u op weg te helpen treft u hieronder u een aantal populaire schoolreis-bestemmingen. Door op de foto te klikken komt u op de website van het park terecht en u kunt direct een passend arrangementen boeken. Voor het vervoer maken wij graag een scherpe offerte voor u. U kunt hiervoor gebruik maken van de offerte aanvraag mogelijkheid op deze website. Uiteraard verzorgen wij ook vervoer naar bestemmingen die niet worden genoemd.

Veelvoorkomende pretpark bestemmingen
Veelvoorkomende educatieve bestemmingen